2013. február 26., kedd

!!!SÉRTŐ TARTALOM!!! Gore Bash - Gore Forever (2012)



Aaadj' Isten, olvasóóók, miafaszvaan!?




CSATLAKOZZATOK A FÉSZBUKK GRUPPUNKBA,HÖJ!!




Ha jól gondolom, nem lenne ártalmas nekiállni a posztolgatásnak, szóval basszunk is bele a közepébe egy jó nagyot, kezdjük egy mocskos, sztóner fertővel, egy trú, tahó, tapló, vérhányó vadállatsággal, a GORE BASH-SEL!!! 


Egyik személyes kedvencem ez az egyemberes-banda, melyet Wes Mousseau alkot.
Elsőnek tőle az újabb, 2012-es Gore Forevert mutatom be, kicsit elemezve, de inkább ajánlgatva.
A 2011-es Midsummer Gluttontől (melyet a kövi posztban ismerhetitek meg) kicsiben eltér, leginkább a zajoskodás hangszínét tekintve, de tahóságban és fűzöld ritmusokban nem. Egy áldott lélek ez a Wes.
Valahogy úgy kezdődik az egész album, hogy "na csá,itt a gore láz, basszuk szájba az összes csicskát"! Szívet melengető. Nekem az egyik kedvenc nótám az albumról a Gore Fever, nagyonfaszán pörgős, eléggé erősek benne a riffelgetések, a mindezt megkoronázó vérhányás pedig fenomenális. Imádom.
Amit még kiemelnék az albumról, mint "hameghallgatodésszeretedjóarcvagy"-muzsika az a Toke It (Hard), és a Kill, Murder, Slaughter, Torture.
A Toke It (Hard)! teljesen kurvajól bemutatja, hogy miképp készült ez a szemetgyönyörködtető borító. Wes és művész haverja leültek egy többszörösen csurig tőőtött bonggal a nappaliban, benyomják a házimozit, és fasza modern-háborús kill-videókat néznek, miközben keményen megtoke-olják, megszíííííjják azt a bongot. Az állatok... Ajánlom mindenkinek lazulgatni ezt a nótát.
Nodeviszont a Kill, Murder, Slaughter, Torture már egy sokkal inkább nekem való muzsika. Egy utolsó számkivetett szarházit hoz ki belőlem, aki a sok gyökér scenester trú arcot, nyalka hipstert, buziforma művész alter köcsögöt, meg idióta, nyomorult hippi kurvát lezúzza a picsába egy NATO-dróttal körbetekert bézbóz-baszkodóval... Teljesen jól bemutatja a nóta a pörgősségével, meg avval a kergemarha gitárszólózgatással, hogy hogy is érzem magam e dallamok hallatán. Szeretet és békesség, híveim, szeretet és békesség, na meg persze kibaszott fültől-fülig mosoly. :)


Nyah, az albumról ennyit, ezek a kedvcsinálók, szerintem bőven nyugodtan kurváraajánlom,hogy hallgassátok meg...
Wes bátyánkat zsátubén itt érhetitek el, a májának a szpésze itt van, és maszturbálhattok különféle gépek közreműködésével a fészbukkjára.
Ja és!!! Ha már idáig elolvastál, kapsz egy kis ajándékot... De 24 órán belül törölnöd kell a gépedről minden maradékát, az utolsó byte-ig. Bólogass, ha megértetted, ha nem, akkor sincs baj.
Jóarc figurák felrakták archive-re az albumot, mindenével együtt, szóval indulhat a szediszfekshün! IIIIIITT AZ ALBUM, HOL AZ ALBUM!

1 megjegyzés: